+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Mercedes Vito met lier in laadruimte voor Arjo

1 november 2019 – Hoe krijgen we de lijvige kar met testapparatuur in en uit de laadruimte? In opdracht van Arjo vonden we het passende antwoord: met een op draadloos bedienbare lier, die in de laadruimte is verankerd op een maatwerk frame.

Het robuuste frame lasten we in onze constructiewerkplaats uit vierkante buis. De horizontale beugel (verbonden met de zijwand) zorgt voor extra stabiliteit als de lier via de opvouwbare aluminium oprijplaat de kar in de Mercedes Vito trekt.

De 180 graden gedraaide Aluca bedrijfswageninrichting (8 jaar garantie) is beschikbaar vanachter beide schuifdeuren. Op diverse plaatsen is vliegtuigrails gemonteerd om met spanbanden snel en veilig lading te kunnen zekeren.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.