+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Iveco Daily voor WMB Wesepe: snel laden en slim vastzetten

31 augustus 2020 – Schuivende lading is gevaarlijk en kan schade veroorzaken. Om dit te voorkomen hebben we deze prachtig bestickerde Iveco Daily van VMB Wesepe voorzien van vliegtuigrails en verende stangen.

De bestelbus van Vika bedrijfswagens in Hattemerbroek kwam bij ons binnen met anti-slipvloer. Vervolgens hebben onze inbouwspecialisten de vloer uitgefreesd om de aluminium vliegtuigrails verzonken te kunnen monteren. In de lengterichting zijn twee strips geplaatst.

Ook tegen de (door ons beklede) zijwanden zijn vliegtuigrails gemonteerd. Voor nog meer functionaliteit is gekozen voor rails op twee verschillende hoogtes. De rails tegen de zijwand zijn te gebruiken met sjorbanden, maar ook de verende stangen kunnen horizontaal worden geplaatst.

Leuk detail is het korte stukje rails net achter de linkerachterdeur. Zo staan de verende stangen niet in de weg als ze niet worden gebruikt.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.