+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Mercedes Benz Sprinter voor Rupert Installatietechniek

23 maart 2019 – Aluca bedrijfswageninrichting is als modern meccano. De 100% aluminium kasten zijn geheel naar wens van de gebruiker te bouwen. De mannen van Rupert Installatietechniek zochten naar een oplossing om hun gereedschap snel te kunnen pakken en opbergen in de nieuwe Mercedes Benz Sprinter. De oplossing is vakwerk!

Achter de linkerschuifdeur is een maatwerk kast geplaatst met 8 vakken, één brede lade en dito aflegvak. Zekering met een elastiek voorkomt dat het gereedschap onderweg op avontuur gaat.

Vanaf de andere schuifdeur is een compact ladenblok met koffers benaderbaar, via de achterdeuren bovendien nog twee kasten tegen beide zijwanden. Dankzij heel veel laden en aflegvakken (ook met deksel) is zo heel veel opbergruimte beschikbaar.

Een aflegbak voor langgoederen en een uitschuifbare werkbank met bankschroef maken deze rijdende werkplaats compleet.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.