+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Strakke MAN TGE voor servicewerkzaamheden

10 juli 2022 | Machtig mooie leeuw! 🦁 De MAN TGE is misschien wel de bus met het strakste design. Voor J.W. Hoff uit Westerhaar hebben we deze strakke lijnen doorgetrokken in de laadruimte.
 
Naast bijzonder fraai is deze Aluca bedrijfswageninrichting ook bijzonder lichtgewicht en duurzaam, want: van aluminium! Niet alleen de kasten zijn van dit lichte metaal, maar ook de wand- en portierbescherming.
 
De 12mm laadvloer met vloerogen draagt ook bij aan de praktische inzetbaarheid onderweg. Het team van J.W. Hoff* gaat de MAN (L3-H3) inzetten voor servicewerkzaamheden onderweg.
 
* J.W. Hoff B.V. Heftrucks- Hydrauliek- Mechanisatie Westerhaar is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en verkoop van heftrucks, tractoren en landbouwmachines. 
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.