+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Vier keer fijner werken voor Cyklop

14 december 2020 – De dubbele schuifdeur inspireerde ons en de mensen van Cyklop om de servicebussen van Cyklop verder te perfectioneren. Twee van de vier nieuwe Volkswagen Transporters 6.1 zijn afgelopen vrijdag afgeleverd in samenwerking met Pouw Automotive.

De gereedschappen en onderdelen nóg makkelijker bereikbaar maken, dat was de inzet bij dit project. De servicedienst van Cyklop is 24/7 bereikbaar, dus moeten de technici onder alle omstandigheden kunnen bouwen op zowel de bestelbus als de inrichting. Om het voordeel van de extra schuifdeur optimaal te benutten, is een kast met kleinmateriaalkoffers 180 graden gedraaid. Na het openen van de schuifdeur liggen 9 koffers voor het grijpen.

De inrichting is ontwikkeld op basis van lichtgewicht aluminium bedrijfswageninrichting van Aluca. Tegen de zijwanden in de laadruimte zijn Aluca kasten met mix van laden en Aluca T-BOXX kleinmateriaalkoffers gemonteerd. Nieuw zijn de uitschuifbare plateauladen, exact op maat voor een T-BOXX en een brede inlegbak.

Praktisch is de kast tegen de tussenwand, die bovendien afsluitbaar is met een slot. Achter de rechterschuifdeur is een Aluca dimension2 vloerlade gemonteerd, waarvan de 1.60 meter lange lade geheel naar buiten toe opent. Geheel in lijn met het lichtgewicht concept is de zijwandbescherming van kunststof.

Op de foto: Marcel de Haan (service- en onderhoudsspecialist Cyklop), Jeroen Imming (Pouw Automotive Zwolle), Thom van Oldeniel (manager service & onderhoud Cyklop) en Roy Lammers (service- en onderhoudsspecialist Cyklop) (v.l.n.r.).

*Cyklop B.V. is een wereldwijde producent en leverancier van verpakkingssystemen en verpakkingsmaterialen.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.