+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Vier Renault Trafics voor Kimenai Installatiebeheer

12 augustus 2019 – Vloerladen, een kastenwand, vliegtuigrails en een hele reeks accessoires. Voor Kimenai Installatiebeheer uit Warnsveld mochten we 4 Renault Trafics inrichten.

Het uitgangspunt bij het ontwerpen (in 3D) van de inrichting was het vinden van balans tussen opbergmogelijkheden en vrije ruimte in de laadruimte. In overleg is gekozen voor relatief lage Beks vloerladen. Zo is amper ruimte in de hoogte ingeleverd én wordt het vloeroppervlak veel slimmer benut met twee laden aan de achterzijde en één aan de rechterzijkant.

De Aluca kastenwand (8 jaar garantie) is een mix van uitneembare koffers, laden en vrije vakken (met en zonder grijpbakken). Bovenop bovendien nog een bak voor langgoederen en onderin een vak inclusief borgelastiek. Ook fijn bij klussen op locatie: een uitschuifbare bankschroef.

Accessoires die het werken fijn en veilig maken: vliegtuigrails met sjorbanden, brandblusser en EHBO-pakket, LED interieurverlichting (Whelen) en aan de buitenzijde op zijdeur en achterdeuren Gatelock anti-inbraaksloten zodat de dieven een deurtje verder gaan!

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.