+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Vier Volkswagens voor Reesink Logistics Solutions

20 maart 2019 – Als preferred supplier van Royal Reesink hebben we voor Reesink Logistics Solutions vier Volkswagen servicewagens mogen inrichten met een combinatie van Aluca en maatwerk uit hout, dat ook terug is te vinden in de bestuurdersruimte.

Kasten, T-BOXX koffers en vloerladen van Aluca (lichtgewicht en 8 jaar garantie) bieden de monteurs genoeg opbergruimte, waarbij de lange laden klauteren in de bus overbodig maken én toch laadruimte beschikbaar blijft.

De beproefde Duitse techniek is gecombineerd met een maatwerk tussenwand, waarmee voor de inzittenden meer ruimte is gecreëerd. Zit- en leefruimte, maar ook opbergruimte met een lage opbergkist. De kist is opgedeeld in drie compartimenten en voorzien van evenzoveel deksels.

Whelen LED interieurverlichting zorgt voor optimaal zicht onder alle omstandigheden.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.