+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Volkswagen Transporter als mobiel magazijn en kantoor

28 maart 2021 – Bij deze Volkswagen Transporter 4-motion is de laadruimte opgedeeld in twee delen. Via de achterklep is onder meer opbergruimte beschikbaar, achter de schuifdeur ontluikt een bureau.

Deze oplossing is een combinatie van maatwerk in hout en aluminium bedrijfswageninrichting van Aluca (8 jaar garantie). De Volkswagen is ingericht voor een specialist in onderwatercamera’s.

Van onder de achterklep kunnen de camera’s worden bediend. Het uitklapplateau is bestemd voor de afstandsbediening (controller), tegen de achterwand komt de monitor te hangen met de live camerabeelden. Achter de schuifdeur is vervolgens een U-vormig bureau beschikbaar met Aluca ladenblok.

Een 230v omvormer met stopcontacten, walstroomaansluiting plus signaleringsverlichting (flitsers) in de grille en hygieneset, maken deze bedrijfswagen compleet.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.