+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Bedrijfswagen en zonnepanelen: duurzaamheid in de praktijk

20 september 2021 – Aqualysis* verwerkt dagelijks vele watermonsters op locatie. Om gedurende de dag de monsters op de juiste temperatuur te kunnen bewaren, is een systeem ontwikkeld met Lithium-ion accutechniek en zonnepanelen.

Met dit systeem spelen we in op de specifieke wensen van Aqualysis. De uitdaging bestond uit het creëren van voldoende stroomcapaciteit voor de koelkast, ook als de motor niet draait en de koelkast niet is aangesloten op externe stroom zoals een aggregaat.

Door het toevoegen van zonnepanelen wordt doorlopend de extra (Lithium-ion) accu gevuld. Hiermee is de voeding van de koelkast voor een volledige werkdag gewaarborgd. Via een controlepaneel in de cabine kan de bestuurder bovendien live de capaciteit aflezen en het systeem in- en uitschakelen.

De Volkswagen Transporter is ook voorzien van duurzame bedrijfswageninrichting: (lange) vloerladen van Beks gecombineerd met Aluca kastsystemen. Ook is 230v beschikbaar, een walstroomaansluiting, signaleringsverlichting en laadruimteventilatie.

*Aqualysis is hét laboratorium voor wateronderzoek. Met een enthousiast en deskundig team voeren ze vanuit Zwolle met moderne analysetechnieken hydrobiologisch, bacteriologisch en chemisch onderzoek uit, net als veldwerkzaamheden en monsternemingen.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.