+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

One stop shop concept: drie Opel Combo’s voor Skylift

18 september 2019 – Skylift vertrouwt al decennialang op ons one stop shop concept. Het hele jaar door coördineren we de inrichting van de nieuwe servicevoertuigen. Recent verliet een serie van drie Opel Combo’s onze werkplaats en de volgende auto’s zijn alweer onderweg.

Met ons one stop concept willen we onze klanten maximaal ontzorgen met alles rondom het inrichten van bedrijfswagens. Zo kan de klant bezig blijven met zijn core business; in het geval van Skylift het onderhouden, repareren en moderniseren van liften.

De inrichting in deze serie Opel’s is een combinatie van Aluca Dimension2 onderladen en een Aluca kast tegen de zijwand. Op de verhoogde (anti slip) laadvloer is veel vrije laadruimte beschikbaar. Zowel op de onderladen als de kast geldt een garantie van 8 jaar.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.