+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

De kracht van Aluca

ALUCA bedrijfswageninrichting: een compleet systeem

Bent u berijder van een bedrijfswagen of beheerder van een wagenpark? En zoekt u naar mogelijkheden om uw bedrijfswagens zo efficiënt mogelijk in te richten en daarbij de kosten van uw bedrijfswagen(park) zo laag mogelijk te houden? U wilt tegelijk óók maximale veiligheid en duurzaamheid? Geen enkel probleem!

Het flexibele en lichtgewicht systeem ALUCA biedt oplossingen voor zowel bedrijfswageninrichting op maat als kant-en-klare inbouwmodules.

Aangevuld met praktische accessoires zoals de ALUCA opbergkoffers of uitgebreid met ALUCA Dimension2 onderladen, tovert u uw bedrijfswagen om tot mobiele werkplaats!

Lichtgewicht door 100% aluminium

U merkt het vast zelf wel eens wanneer uw bedrijfswagen erg zwaar beladen is. De auto rijdt niet erg soepel, de wegligging is minder, het voertuig komt maar langzaam op gang en vooral: de brandstofmeter loopt snel terug!

Gewicht is dus van groot belang voor uw voertuig. ALUCA speelt hier slim op in: ALUCA bedrijfswageninrichting is namelijk gemaakt van 100% aluminium. Aluminium is ruim 50% lichter dan staal, maar tegelijkertijd zeer sterk en duurzaam!

Voordelen van Aluca

  • Minder slijtage aan uw voertuig (remmen, banden, aandrijving)
  • Minder brandstofverbruik (en dus minder CO2 uitstoot)
  • Betere wegligging
  • Meer resterend laadvermogen

Veiligheid voor bestuurder en lading

Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat het gevaar kan zijn van losse spullen of rondslingerend gereedschap in uw laadruimte op het moment dat uw bedrijfswagen betrokken raakt bij een botsing?

En wat te denken van een zware, niet deugdelijk ingebouwde bedrijfswageninrichting die als gevolg van een fikse klap losscheurt van de bodem? U wilt liever niet over dit soort situaties nadenken, maar kijkt u toch even naar het filmpje hiernaast.

Aluca is volledig recyclebaar

Bij veel bedrijven staat duurzaamheid / Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) tegenwoordig hoog op de agenda.

Goed om te weten dat ALUCA een belangrijke bijdrage kan leveren aan de duurzaamheid van uw wagenpark.

De ALUCA producten zijn immers op energiezuinige wijze geproduceerd en gemaakt van 100% aluminium. Dit materiaal gaat lang mee en is uitstekend recyclebaar.

Download de infographic over ALUCA en duurzaamheid.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.