+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Dit is one stop shop

Met ons one stop concept bent u volledig ontzorgt bij de inrichting van bedrijfswagens. Van een kale bedrijfswagen tot een turn key servicevoertuig; dit is waarmee wij onze meerwaarde al meer dan 30 jaar dagelijks bewijzen.

Isfordink Olst was in 1984 één van de eersten in Nederland die zich volledig richtte op maatwerkoplossingen voor het inrichten van servicevoertuigen.

 In de afgelopen 30 jaar hebben wij onze kennis gebundeld tot een efficient one stop shop concept voor bedrijfswageninrichting.

Door uitsluitend samen te werken met gerenommeerde fabrikanten bieden wij oplossingen om belangrijke thema’s als veiligheid, duurzaamheid en gewichtsbesparing concreet toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.