+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

KIA e-Soul Service: EV inzetten als bedrijfswagen 

 

  • EV personenauto als bedrijfswagen met lichtgewicht inrichting
  • Samenwerking Van Mossel Automotive Groep en Isfordink Olst bedrijfswageninrichting
  • Actieradius (WLTP) tot 452 km en standaard 3 fase laden (11kW)
  • Kostenbesparing: géén wegenbelasting, lagere kosten onderhoud & aandrijving
  • Lagere afschrijving, dus hogere restwaarde door simpel terug te bouwen naar 5-persoons auto

Van Mossel Automotive Groep en Isfordink Olst bedrijfswageninrichting hebben de krachten gebundeld bij de ontwikkeling van een zero emission bedrijfswagen. De KIA e-Soul Service is de elektrische bedrijfswagenuitvoering van de KIA e-Soul personenauto. Dankzij een WLTP actieradius tot 452 km en een flexibele inrichting voor de laadruimte, is de bedrijfswagen van de toekomst nu al beschikbaar.

Bij veel ondernemingen leeft de wens om het bedrijfswagenpark verder te verduurzamen. In de praktijk werd de transitie vaak geremd door de beperkte actieradius van de beschikbare elektrische voertuigen. Met de KIA e-Soul Service biedt Van Mossel Automotive Groep nu een zero emission bedrijfswagen, die onmiddellijk inzetbaar is in de dagelijkse werkroutine.

Direct kostenvoordelen
Kiezen voor de KIA e-Soul Service zorgt voor een direct kostenvoordeel ten opzichte van een bedrijfswagen met conventionele dieselkrachtbron. Zo hoeft er géén wegenbelasting te worden betaald, zijn de kosten voor onderhoud lager en is het rijden op elektriciteit voordeliger dan op dieselolie.

Modulaire & lichtgewicht inrichting
In samenwerking met Isfordink Olst bedrijfswageninrichting wordt een full elektrisch KIA e-Soul personenwagen vakkundig omgebouwd tot een bedrijfswagen met een laadruimte van liefst 1,35 m2. Het veilige scheidingsrek tussen de laadruimte en de voorstoelen zorgt voor een goede bescherming van de bestuurder en bijrijder.

Dankzij lichtgewicht materialen als aluminium en kunststof blijft de actieradius optimaal behouden. De aluminium bedrijfswageninrichting is bovendien volledig modulair: de samenstelling is exact af te stemmen op de werkzaamheden.

Bij de ombouw worden onderdelen als achterbank en bekleding met zorg gedemonteerd. Hierdoor is de auto zonder problemen terug te bouwen naar een 5-zits personenversie. De conversie heeft geen invloed op de restwaarde bij een leaseconstructie. Ook wanneer de e-Soul is omgebouwd tot bedrijfswagen, blijft hij op geel kenteken en volledig BPM-vrij.

Optimaal benutten van ruimte
De KIA e-Soul Service is ontwikkeld om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. De modulaire bedrijfswageninrichting is snel en makkelijk bereikbaar via de achterklep en beide zijdeuren. Het speciale snelsluitsysteem maakt het mogelijk om de inrichting snel te demonteren of de indeling aan te passen als het werk hierom vraagt.

Op onze speciale e-Works pagina leest u meer over onze diensten en filosofie.  Al sinds 2015 is Isfordink Olst actief met duurzame lichtgewicht inrichtingen voor elektrische (bedrijfs)auto’s.

Kia e-Soul Service 4 kopie
Kia e-Soul Service 2 kopie
Kia e-Soul Service 12 kopie
Kia e-Soul Service 14 kopie
Kia e-Soul Service 9 kopie
Kia e-Soul Service 7 kopie
Kia e-Soul Service 10 kopie
Kia e-Soul Service 11 kopie
Kia e-Soul Service 15 kopie
Kia e-Soul Service 6 kopie
Kia e-Soul Service 5 kopie
Kia e-Soul Service 1 kopie
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.