+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Easy Loader laadklep

Gebruiksvriendelijk zware goederen laden en lossen!

Wij leveren en monteren de intelligente EasyLoader laadkleppen. EasyLoader is een gepatenteerde laadklep speciaal voor gesloten bedrijfsauto’s.

De laadklep wordt in de laadruimte onder het dak opgeborgen, waardoor u de achterdeuren kunt blijven gebruiken. Zo rekent de EasyLoader af met een belangrijk nadeel van een conventionele laadklep.

De EasyLoader is voorzien van CE certificaat.

Alle voordelen op een rij

  •  Achterdeuren blijven beschikbaar
  •  Laadklep wordt in laadruimte opgeborgen
  •  Licht van constructie
  •  Hefvermogen tot 650kg
  •  Onderhoudsarm
  •  Laadklepsysteem en vracht blijft schoon
  • Over te bouwen in volgende voertuig
  • Lage afschrijving door lange levensduur
EasyLoader 4-2
EasyLoader 3

EasyLoader: licht & sterk

De EasyLoader is lichter van constructie dan de conventionele laadklepsystemen, waardoor meer laadvermogen beschikbaar blijft.

De gunstige invloed op het totaalgewicht van het voertuig zorgt bovendien voor besparing op de brandstof- en onderhoudskosten.

Tot 650kg laadvermogen

Het revolutionaire laadklepsysteem biedt ook meer laadvermogen dan de conventionele systemen, die veelal een maximum kennen van 500 kg. EasyLoader is leverbaar in een variant die tot 650 kg kan heffen!

Lage onderhoudskosten

De EasyLoader overtreft ook de conventionele systemen wat betreft onderhoudskosten – en intervallen. Het slimme, gepatenteerde interne opbergsysteem en het elektrische aandrijfmechanisme hebben slechts een enkel uurtje onderhoud per jaar nodig.

Omdat de EasyLoader intern wordt opgeborgen, is het laadklepsysteem beschermd tegen lichte verkeersschade en vuil. Zo wordt de levensduur van de EasyLoader belangrijk verlengd en blijven zowel uw laadklep als de vracht schoon.

EasyLoader 2
DSC_0517

Lange levensduur

EasyLoader is over te bouwen naar volgende auto.

Het modulaire ontwerp van de EasyLoader maakt dat het systeem eenvoudig is over te bouwen naar de volgende bedrijfswagen.

Dit zorgt voor een lange levensduur en heeft een zeer positieve invloed op de afschrijving.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.