+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Opklapbare rijplaat

De gemakkelijke en lichte bediening van de opklapbare aluminium rijplaat versnelt het beladen en ontladen aanzienlijk, zeker bij gebruik meerdere keren per dag. Gasveren zorgen voor een licht opklappen. Het loopvlak is voorzien van een antislip profiel, zodat ook bij een regenbui, sneeuw of vuiligheid een veilig werkklimaat gegarandeerd is.

Wij kunnen ook een aluminium draaibare opklapbare rijplaat voor gecombineerd gebruik leveren. Het is eenvoudig mogelijk grotere goederen met behulp van de draaibare oprijplaat te laden of lossen. Voor kleinere pakketjes kan de plaat als een soort deur weggedraaid worden. Heeft u tijdens de rit de oprijplaat in het geheel niet nodig, dan kan hij tegen de zijwand gedraaid en vergrendeld worden. Zo heeft u een optimaal gebruik van voertuig en oprijplaat!!

Inbouw van de oprijplaat is eenvoudig, echter verdient het de aanbeveling dit door een specialist te laten verzorgen. De plaat is makkelijk uitneembaar en kan overgebouwd worden in een ander voertuig. Zo kunt u met meerdere wagens gebruik maken van één plaat.

De oprijplaten zijn in diverse lengtes en breedtes leverbaar, neem contact op voor meer informatie.

thumb_800_600_Li4vZ2Z4L3VzZXJpbWcvaXByb2Ntc19wcm9kdWN0LmZpbGVuYW1lLjkwMS43ZTFkLmpwZWc=
thumb_800_600_Li4vZ2Z4L3VzZXJpbWcvaXByb2Ntc19wcm9kdWN0LmZpbGVuYW1lMi45MDEuYTBjYS5qcGVn
thumb_800_600_Li4vZ2Z4L3VzZXJpbWcvaXByb2Ntc19wcm9kdWN0LmZpbGVuYW1lMy45MDEuYTBjYS5qcGVn
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.