+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

TRANSsafe Carrier

Nooit meer worstelen met lange lading in uw laadruimte! Met het TRANSsafe Carrier systeem hangt u ladders, buizen, balken, lang gereedschap en lange onderdelen snel en veilig op in de laadruimte.

Voordelen van TRANSsafe Carrier binnendraagsysteem:

  • Snel laden en lossen
  • Snel instelbaar voor verschillende maten & vrachten
  • Tot 75 kg laadvermogen
  • Zowel in breedte & lengte te gebruiken
  • Kwaliteit uit Duitsland
  • DIN 75302 gecertificeerd

Het TRANSsafe Carrier systeem is het enige gecertificeerde ladingsysteem voor het meenemen van lange ladingen in de laadruimte.

Het TRANSsafe Carrier systeem bestaat uit meerdere geleiders voorzien van robuuste trekbanden, die worden bevestigd aan het basisframe van aluminium luchtvaart rails.

Dit basisframe kan met slimme plafondrails of met hoekprofielen aan het dak worden bevestigd.

De geleiders laten zich eenvoudig verschuiven binnen het basisframe, waardoor lange ladingen van uiteenlopende afmetingen kunnen worden vervoerd. Dit maakt het mogelijk om zelf te bepalen op welke hoogte de lading wordt vervoerd in de laadruimte.

Het TRANSsafe Carrier systeem laat zich met de speciale plafondrails snel, eenvoudig (en zonder dat gereedschap nodig is) inbouwen in de laadruimte. Zonder plafondrails is het TRANSsafe Carrier systeem met hoekprofielen aan de dakrails te monteren.

Het TRANSsafe Carrier systeem is leverbaar met twee of drie dragers. Afhankelijk van het aantal dragers kunnen ladingen van maximaal 50 of 75 kg worden meegenomen.

csm_TSC_Links_E1_290x495_e317d528c4-2
csm_TSC_Klein_o_290x240_da5633f8bc-2
TSC_Rechts_352x600-2
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.