+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Laptophouders

Ook een bedrijfswagen is steeds vaker een kantoor op wielen. Voor veel techneuten is een laptop inmiddels onmisbaar bij de werkzaamheden. Het interieur van een bedrijfswagen is echter niet ontworpen als bureau. Dit maakt het creëren van een ergonomisch verantwoorde werkplek tot een uitdaging. Om snel, veilig en plezierig te kunnen werken hebben wij de laptopdragers van MKH-Mobile in ons assortiment.

De voordelen van de laptop dragers van MKH-Mobile bij montage in uw bedrijfswagen(s).

– Solide constructie voor rotsvaste montage in uw bedrijfswagen. Deze laptopdrager zijn gemaakt uit stalen buizen van 35 en 40 mm doorsnede, degelijk gelast en voorzien van een krasvaste poedercoating waardoor een fraai uiterlijk en maximale duurzaamheid hand in hand gaan.

– Ergonomisch werkplezier door uitgekiende draaipunten. Door de draaibare arm is de laptop in iedere gewenste positie te draaien. De draaipunten werken op frictie waardoor het instellen een kwestie is van beetpakken en naar de gewenste positie bewegen om de optimale werkplek te creëren vanaf de bestuurders- of passagiersstoel.

Veilig werken dankzij ingenieus draaisysteem. Tijdens de rit volstaat het wegdraaien en vergrendelen van de laptopsteun om het risico bij een aanrijding te minimaliseren. Indien gewenst is de steun in enkele seconden vrijwel helemaal te verwijderen.

Modulaire opbouw voor lange gebruiksduur. De onderdelen van de laptopdragers zijn onderling uitwisselbaar. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de drager aan te passen bij toekomstige wijzigingen van het wagenpark en/of type computer.  De laptophouder is geschikt voor alle laptops met een breedte tussen de 280 en 410 mm; voor mini-laptops of tablets als de iPad is een houder leverbaar met een breedte van 205 tot 280 mm.

Uitgebreide garantie van 10 jaar (op productie fouten).

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.