+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Afrekenen met ladingdiefstal!

Ladingdiefstal haalt zeer regelmatig het nieuws. Brutale dieven hebben het gemunt op bedrijfswagens, koeriers- en servicevoertuigen. De auto wordt opengebroken , waarna lading, gereedschap en andere waardevolle spullen worden meegenomen. Isfordink Olst heeft dé oplossing om het dievenvolk buiten de deur te houden: Gatelock beveiligingssloten.

De beveiligingssloten van Gatelock zijn geschikt voor zowel de schuifdeur aan de zijkant als de klapdeuren aan de achterzijde van de bedrijfswagen. De constructie is letterlijk ijzersterk dankzij taai staal en het gecertificeerd cilinderslot met robuuste 13mm RVS-sluitpen.

De Gatelock sloten zijn met 1 hand te bedienen, voorzien van een noodopening van binnenuit en vallen altijd in het slot, en zijn daarmee heel praktisch in het dagelijks gebruik.

Klik hier voor meer informatie over de sloten.

Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte voor uw bedrijfswagen, en reken definitief af met het dievengilde!

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.