+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Bedankt en veel succes Bart!

Mars 1, 2, 3, 4! Bedankt en veel succes Bart!

25-08-2017 – Bart Steerneman vertolkte een paar jaar lang met verve de rol van vliegende keep. Eerst vooral in de schoolvakanties, de laatste driekwart jaar als extra paar handige handen in de werkplaats.

Aanvankelijk kostte het Bart nog moeite om de gebruikte inrichtingen te verslepen. Al snel tilde hij met zijn jongensachtige spierkracht de zwaarste kasten. Ons vaste team techneuten in de werkplaats scherpte onderwijl zijn technische en mondelinge vaardigheid verder aan. Hierbij moet ook de invloed van de gevatte grappen van zijn oom Hennie (de nestor in de werkplaats) niet worden onderschat.

Het werken in bedrijf met opvallend veel fanatieke sporters, en het horen van honderden sterke verhalen, heeft zijn karakter verder gehard. We dragen Bart dan ook met het volste vertrouwen over aan onze collega’s van defensie. We weten zeker dat Bart zich zal ontwikkelen tot een goede marinier en een mens waarop het hele land kan bouwen.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.