+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Nieuw teamlid: Reinald Geurts

Nieuw in ons team: Reinald Geurts

Reinald is net als ons gek van auto’s, motoren, auto- en motorsport. Hij is opgeleid als automonteur, APK-keurmeester en diagnosespecialist. Na een aantal jaren bij dealerbedrijven te hebben gewerkt, was Reinald (26) toe aan een nieuwe uitdaging. En die heeft hij gevonden bij Isfordink Olst.

“Ik zocht meer afwisseling, maar wilde wel verbonden blijven met de techniek. Als het druk is bouw ik mee in de werkplaats. Op kantoor ontwerp ik inrichtingen, maak 3D tekeningen en ondersteun ik mijn collega’s.”

In de nabije toekomst wordt Reinald de schakel tussen klant, werkplaats en verkopers. “Je mag hier creatief zijn om oplossingen te vinden voor de klanten. En dat vind ik erg leuk om te doen.”

In zijn vrije tijd sleutelt en ontwikkelt Reinald de autocrossauto van zijn zwager, die in het NK rijdt in de Sprint 2000-klasse. “Autocross is een grote passie van me. In die sport komen techniek en competitie samen.”

Ook kijkt Reinald graag auto- of motorsport op TV of reist zelf naar de circuits. “Je kunt wel zeggen dat ik benzine in de aderen heb.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.