+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Modern wagenpark bewijst meerwaarde tijdens coronacrisis

Samenwerking Westfalen Medical en drie regionale partners

Tijdens de coronacrisis vertrouwen nog meer klanten op Westfalen Medical voor de levering van medicinale gassen en daaraan gerelateerde apparatuur. Om snel, efficiënt en op veilige wijze op locaties te kunnen bezorgen, is het wagenpark de laatste jaren intensief doorontwikkeld. Dit is te danken aan de succesvolle samenwerking tussen vier regionale bedrijven: Westfalen Medical, Isfordink Olst bedrijfswageninrichting, Mercedes-Benz Wensink en H4 Lease.

Westfalen Medical levert bij een groeiende groep patiënten aan huis. Naast de patiënten thuis, behoren ook verpleeghuizen, cliënten die verblijven in verzorgingshuizen, ziekenhuizen, huisartsen en ambulancediensten tot de vaste klantenkring. De levering van verschillende medische hulpmiddelen wordt verzorgd met speciaal ingerichte Mercedes-Benz Sprinters.

Meer klanten beleveren
Dankzij een vernieuwde indeling van de laadruimte kan de chauffeur meer medische hulpmiddelen, disposables en zuurstofcilinders meenemen en is ook het laden en lossen eenvoudiger geworden. Door de vernieuwde indeling zijn de bussen efficiënter inzetbaar en kunnen er per dag meer cliënten en B2B klanten worden beleverd.

Met opzet is gekozen om uitsluitend te werken met aluminium. Dit zorgt voor uitstekende brandvertraging, verlaging van het totaalgewicht en een lange levensduur. Daardoor voldoet de bedrijfswageninrichting aan de kwaliteits- en veiligheidseisen voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen en medische hulpmiddelen.

24/7 cliënten bedienen
“Ons wagenpark is een essentiële schakel in onze dienstverlening”, benadrukt Samet Tercanlioglu, verantwoordelijk voor het wagenpark bij Westfalen Medical. “Door de gezamenlijke inspanningen beschikken we over een modern wagenpark waarmee wij onze cliënten 24/7 kunnen bedienen.”

H4 Lease fungeert hierbij als leasemaatschappij, levering en onderhoud wordt verzorgd door Wensink Mercedes-Benz, terwijl Isfordink Olst de vaste partner is voor de bedrijfswageninrichting.

Veiligheid en gezondheid voorop
“In deze bijzondere tijd proberen we samen met onze drie partners er alles aan te doen om tot weloverwogen en passende maatregelen te komen, om als zorgverlener te kunnen blijven leveren”, benadrukt Samet Tercalionglu, “waarbij de veiligheid en gezondheid van onze cliënten én van onze medewerkers de volle aandacht hebben.”

Op de foto van links naar rechts: Arno Logt (Wensink Mercedes-Benz), Bert Hukema (Westfalen Medical), Rick Enderink (Isfordink Olst), Frank Bakker (H4 Lease), Patrick Isfordink (Isfordink Olst) en Samet Tercanlioglu (Westfalen Medical)

 

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.