+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Partner van VB-airsuspension

VB-Airsuspension benoemt Isfordink Olst tot ‘authorized partner’

VB-Airsuspension, specialist in veersystemen voor lichte bedrijfswagens uit Varsseveld, streeft naar een evenwichtig en kwalitatief hoogwaardig dealernetwerk in Nederland. Deze ambitie heeft geleid tot het aanstellen van Isfordink Olst als ‘Authorized Partner’. De samenwerking werd feestelijk bekrachtigd tijdens de slotdag van de BedrijfsautoRAI 2015.

VB-Airsuspension werkt met partners die in staat zijn om verschillende doelgroepen te bedienen met een breed pakket aan veeraanpassingen en veersystemen. Van autotransport, bus & coach, camper, dierentransport, reddingsvoertuigen, rolstoelvervoer tot servicevoertuigen.

Complete dienstverlening
“Wij vragen van onze dealers een complete dienstverlening, waarbij klantcontact, technische kennis en nazorg belangrijke pijlers zijn. Deze dealers zijn dan ook allemaal speciaal getraind door VB-Airsuspension”, verduidelijkt Michael Brilman, accountmanager Benelux van VB-Airsuspension. “Isfordink Olst is een mooi voorbeeld van een bedrijf dat zijn zaken uitstekend voor elkaar heeft en daarmee goed bij ons past.”

Isfordink Olst is één van de oudste bedrijfswageninrichters van Nederland. Directeur Patrick Isfordink: “Wij zijn al sinds 1984 actief en hebben een one stop shop concept ontwikkeld voor de totaalinrichting van bedrijfswagens. We werken uitsluitend met A-merken. Met VB-Airsuspension voegen we weer een topmerk toe aan ons assortiment.”

Ontzorgen
Vanuit de ruime en moderne werkplaats in Olst ontzorgen Patrick Isfordink en zijn team fleetowners, overheidsinstanties, MKB-bedrijven, kleine ondernemers en particulieren. “Luchtvering is een belangrijke uitbreiding voor ons pakket. Met de systemen van VB-Airsuspension kunnen wij onze klanten een top product bieden, zowel qua kwaliteit, producteigenschappen als service en garantie.”

De benoeming van Isfordink Olst tot ‘Authorized Partner’ sluit goed aan op de toekomstvisie van VB-Airsuspension om de dealerorganisatie te versterken met ambitieuze en toonaangevende partners. “Wij willen de komende jaren groeien in de Benelux en onze dealers vervullen daarin een belangrijke rol. Dealers als Isfordink brengen tijdens het klantcontact immers de meerwaarde van onze luchtveringsystemen over.”

Over VB-Airsuspension
De meeste lichte bedrijfswagens hebben mechanische veersystemen. Maar er is een snelgroeiende vraag naar verhoogd comfort, beter rijgedrag en grotere veiligheid. De innovatieve systemen van VB-Airsuspension zorgen daarvoor. Wij ontwikkelen, produceren en vermarkten (lucht) veersystemen voor lichte bedrijfswagens, zowel direct aan de grote automerken als via onze dealerorganisatie.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.