+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Omvormers & stroomvoorziening

U wilt uw bedrijfswagen gebruiken als rijdende werkplaats? Wij hebben alle techniek in huis om de stroomvoorziening in uw bestelwagen zo in te richten dat kunt werken met uw vertrouwde elektrische gereedschap, meetapparatuur, laptop en/of tablet.

Door te kiezen voor hoogwaardige omvormers van Victron is constante stroomproductie van zuivere kwaliteit gewaarborgd. Zo haalt u optimaal rendement uit uw apparatuur gecombineerd met optimale bescherming tegen verkeerde belasting.

De stroominstallatie in uw bedrijfswagen kan worden aangevuld met een aanvullende onderhoudsvrije accu en aanvullende voorzieningen als een accumonitor, accubewaker of acculader. Uiteraard verzorgen wij ook de veilige inbouw in uw voertuig. Al dan niet in combinatie met de totaalinrichting van uw rijdende werkplaats.

Bekijk hieronder de vele mogelijkheden op het gebied van stroomvoorziening of neem direct contact op met één van onze adviseurs. Wij maken graag een ontwerp op maat voor uw bedrijfswagen(park)!

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.