+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Opstappen & sidebars

Genoeg van kostbare dorpel- en bumperschade? Wij leveren diverse soorten RVS side-, back- en bullbars die een optimale bescherming bieden voor uw bedrijfswagen tijdens het laden, lossen en inparkeren. Bovendien zijn deze RVS producten schitterend om te zien.

De investering in bumper- en dorpelbescherming is veelal snel terugverdiend. Het herstellen van schade aan bumpers of dorpels kost al snel een veelvoud van de kosten voor side- back en/of bullbars. Onze accessoires zijn ontworpen voor maximale bescherming van uw bedrijfswagen en zijn ongeëvenaard schokbestendig.

Bekijk hieronder de vele mogelijkheden voor opstappen en sidebars of neem direct contact op met één van onze adviseurs. Wij maken graag een voorstel op maat voor uw bedrijfswagen(park)!

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.