+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

RVS trap op achterdeur

In weer en wind lading bevestigen op uw bedrijfswagen? Dan wilt u zeker zijn dat uw deurladder veilig is. Want u heeft grip nodig in elke situatie. Ook wilt u altijd kunnen vertrouwen op het draagvermogen. Monteer daarom een slipvaste RVS deurladder voor het veilig laden en lossen.

Uw persoonlijke veiligheid staat voorop. daarom zijn de loopoppervlakken van elke deurladder standaard gemaakt van geperforeerd RVS. Uw garantie voor slipvaste treden onder alle omstandigheden. Verder zijn al onze modellen gemaakt van profielen met de juiste wanddikte. Dit maakt de deurladder supersterk en tegelijk licht van gewicht. Samen met de robuuste ophanging levert dit een zeer groot draagvermogen op.
Op maat voor uw auto
De autoladder is op maat ontworpen voor elk type bedrijfswagen. Hierdoor past uw deurladder precies bij de maatvoeringen, rondingen en uitstekende delen van de achterzijde van uw bedrijfsauto. Over elk detail is nagedacht. Bijvoorbeeld over de zichtbaarheid van uw verlichting en het kenteken. En over de positie van de scharnieren en de maximale openingshoek van de achterdeur. We leveren meerdere deurladder varianten voor elk merk en model bedrijfswagen. Heeft uw auto bijvoorbeeld een hoog, semihoog of laag dak? En heeft u achterdeuren of juist een achterklep? U vindt precies de juiste autoladder in ons assortiment.
thumb_800_600_Li4vZ2Z4L3VzZXJpbWcvaXByb2Ntc19wcm9kdWN0LmZpbGVuYW1lMy44ODYuZDk5MS5qcGVn
thumb_800_600_Li4vZ2Z4L3VzZXJpbWcvaXByb2Ntc19wcm9kdWN0LmZpbGVuYW1lMi44ODYuNGUxOS5qcGVn
thumb_800_600_Li4vZ2Z4L3VzZXJpbWcvaXByb2Ntc19wcm9kdWN0LmZpbGVuYW1lLjg4Ni44MTg0LmpwZWc=
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.