+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

SEE4 signalerings systeem

1 See4 Crafter 370x370

Wilt u onopvallend opvallen?

STRAK EN PROFESSIONEEL VORMGEGEVEN
Kies dan voor onze SEE4 signalering. De vier flitsers zijn perfect in de daklijn opgenomen waardoor de contouren van het voertuig nauwelijks worden aangetast en uw voertuig ook niet of minimaal in hoogte toe zal nemen.

U zult uw signalering lang niet altijd gebruiken en dan wilt u ook niet dat het in de weg zit. Bij gebruik van een imperiaal zitten de SEE4 flitsers niet in weg en is 360° zichtbaarheid gegarandeerd.

Wilt u de units liever in de kleur van de auto? Geen probleem, ze kunnen meegespoten worden.

Zorg dat u zichtbaar bent!

DAT WERKT VEILIGER
Om de veiligheid van u en uw medeweggebruikers te waarborgen is de ECE 65 wetgeving van toepassing. Deze schrijft voor dat zwaailampen en flitsers rondom het voertuig op 20 meter afstand op een kijkhoogte van 1,5 meter zichtbaar moeten zijn.

Door op iedere hoek een SEE4 unit te plaatsen is SEE4 als set gecertificeerd en is 360° zichtbaarheid gegarandeerd. Door deskundig ontwerp en hoge kwaliteit behouden de lampen, ook na jaren van intensief gebruik, hun lichtintensiteit.

De flitsers hebben een nachtstand voor lagere lichtintensiteit en kunnen worden mee geschakeld met de richtingaanwijzers.

2 See4 Front 01 370x370
3 Parking 02 360x360

Zonder zorgen naar binnen rijden

MAXIMALE FLEXIBILITEIT
De unieke vorm van de SEE4 units zorgen ervoor dat het gebruik van een imperiaal geen hoofdbrekens oplevert.

Maar ook zonder imperiaal hebben de SEE4 units grote voordelen. De hoogte van uw voertuig wordt niet of nauwelijks vergroot.

Bij de Volkswagen Transporter (T6) blijven de units zelfs volledig binnen de daklijn en kunt u een parkeergarage binnen rijden zonder u zorgen te hoeven maken of uw zwaailampen of dakset het beton raken.

Komt u dus geregeld met uw voertuig in garages of bedrijfspanden dan is SEE4 de ideale oplossing.

4 See 4 midden

Met behulp van 3D prototyping

SNEL ONTWIKKELEN
Met behulp van onze 3D-scanner ontwerpen we SEE4 snel en eenvoudig voor ieder type voertuig.

Zodra de tekeningen gereed zijn zorgt onze 3D-printer voor prototypes die direct op het dak geplaatst kunnen worden.

Wanneer het prototype is goedgekeurd wordt er een mal gemaakt en kunnen de behuizingen door middel van vacuüm vorming snel geproduceerd worden.

5 3D scanner 370x370
6 See 4 onder(1)
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.