+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Berrie Boer van Inter-Techno/123 Machineverhuur

‘Na diefstal stond in 3,5 week een nieuwe servicebus klaar’

Tien service- en storingsmonteurs van Inter-Techno, 123 Machineverhuur en Gencom zijn dagelijks onderweg voor service, onderhoud en reparatie aan grondverzetmachines. Inclusief 24 uurs service. “Bedrijfswageninrichting van goede kwaliteit en een slimme indeling vinden wij heel belangrijk. Het zorgt dat onze monteurs snel, veilig en fijn kunnen werken. Zeker op rare tijden of ’s nachts”, vertelt Berrie Boer.

Berrie Boer is bij Inter-Techno en dochteronderneming 123 Machineverhuur onder andere verantwoordelijk voor de aftermarket en het wagenpark. “De servicewagens zijn voor ons een belangrijk gereedschap om service te kunnen leveren. Daarom moeten we kunnen vertrouwen op de bussen en de bedrijfswageninrichting. Isfordink Olst begrijpt dat als geen ander. Daarom zijn ze al ruim 15 jaar onze partner voor bedrijfswageninrichting.”

Van staal naar lichtgewicht aluminium
De samenwerking heeft onder meer geleid tot het moderniseren en standaardiseren van de bedrijfswageninrichting. De overstap van een stalen concept naar aluminium bedrijfswageninrichting van het merk Aluca heeft gezorgd voor een gewichtsbesparing van 140 kilo. “We zien het lagere gewicht ook terug in een lager brandstofverbruik en ook worden de banden en remmen minder belast”, vertelt Berrie Boer.

Dat het met de kwaliteit van de aluminium bedrijfswageninrichting wel goed zit, is inmiddels onder meer bewezen in de Rotterdamse haven. “Eén van onze servicemonteurs werkt veel aan de machines in de overslaghaven. Door de stof, zand en soms ook zout hebben alle gereedschappen daar een bovengemiddeld zwaar leven. Dat Aluca ook onder die zware omstandigheden heel blijft, zegt veel.”

Alles op alles gezet
Toen begin november een servicebus van Inter-Techno werd gestolen, moest er zo snel mogelijk een nieuwe bus worden ingericht. “Zonder servicewagen is het behelpen: geen vloeistoffen, geen stroom, geen uitleesapparatuur, enz.” Berrie Boer zag hoe in Olst alles op alles werd gezet om de nieuwe auto zo snel mogelijk de weg op te krijgen.

“Na de diefstal werd me direct het traject rond de inrichting uit handen genomen. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Na zo’n diefstal moet je namelijk 1001 dingen regelen. Patrick (Isfordink, red.) heeft zelfs nog gebeld om af te stemmen of de eerder besproken aanpassingen konden worden doorgevoerd. Dat vond ik echt klasse. In alle hectiek had ik daar zelf niet meer aan gedacht.”

Zo werd in een tijdsbestek van 3,5 week een fonkelnieuwe bus klaargestoomd. “Wat we al jaren ervaren, bleek opnieuw: het is ontzettend prettig samenwerken met Isfordink Olst”, besluit Berrie Boer.

*Inter-Techno/123 Machineverhuur is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van grondverzetmachines vanuit 12 vestigingen door heel Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. Inter-Techno is importeur van Bobcat, Atlas en Doosan.

 

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.