+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Henk Bouwmeester, wagenparkbeheer Salland Olie

‘Isfordink Olst levert topkwaliteit tegen een scherpe prijs’

26-11-2016 – “In 2004 stonden we voor de uitdaging om ons onderhoudssysteem en het bijbehorende wagenpark te professionaliseren. Wat twaalf jaar terug begon met een serie van twee auto’s, is gegroeid tot een wagenpark met 22 servicewagens. Meedenken in oplossingen door Isfordink Olst bedrijfswageninrichting is belangrijk geweest bij deze grote stap voorwaarts.

Ons belangrijkste uitgangspunt was (en is) het zorgen voor optimale veiligheid voor onze medewerkers, in combinatie met zo efficiënt mogelijk werken. Met de wettelijke voorschriften als basis zijn we in gesprek gegaan met onze chauffeurs om te inventariseren welke gereedschappen en apparatuur onderweg mee moeten worden genomen.

Met die wensenlijst in de hand heeft Isfordink een concept inrichting ontwikkeld, die we gaandeweg de jaren verder hebben geperfectioneerd. Op aanraden van Patrick Isfordink is gekozen voor een 100% aluminium inrichting van Aluca om zoveel mogelijk laadvermogen over te houden. We willen namelijk absoluut niet dat onze monteurs met overbeladen auto’s onderweg zijn en controleren de auto’s regelmatig op gewicht.

‘Isfordink ontzorgt wagenparkbeheerders maximaal’

De kennis en ervaring in Olst heeft geleid tot servicewagens waarbij aan de kleinste details zijn gedacht. De laadruimte wordt verlicht met LED, wat veel licht geeft maar ook energiezuinig is. De plaatsing van de compressor is ook een mooi voorbeeld: op de huidige plek zit het apparaat niemand in de weg.

Heel prettig voor mij als wagenparkbeheerder is dat Isfordink ons ontzorgt in het totale traject. Als ik bel met de mededeling dat een nieuwe servicewagen onderweg is, dan volstaat het doorgeven van het type om het proces in werking te stellen. Tot aan het moment dat de servicewagen kan worden opgehaald bij de bedrijfswagendealer volstaan een of twee korte bezoekjes. Verder heb ik er geen omkijken naar.

Bij Isfordink kennen ze de voorschriften en weten ze precies wat we willen. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat alles automatisch gaat. Patrick en zijn team communiceren met de leverende dealer, bestellen en monteren alle onderdelen, en houden daarbij een nauwgezette deadline aan.

Ook de manier van communiceren in Olst is ontzettend prettig. Ja is ja, nee is nee. Isfordink levert kwaliteit tegen een scherpe prijs en ontzorgt de wagenparkbeheerders daarbij maximaal.”

Over Salland Olie

Salland Olie is één van de grootste onafhankelijke leveranciers van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen in Nederland, onder de merken Texaco en Firezone. Salland Olie is het moederbedrijf van Firezone, eigenaar van een uitgebreid netwerk van Bedrijven Service Punten voor de zakelijke gebruiker en beschikt over een hypermodern depot voor motorbrandstoffen in Kampen.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.