+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Jos Lammersen, controller Van Lente Systeemintegratie

‘Isfordink Olst bewijst meerwaarde bij downsizing wagenpark’

02-05-2018 – Van Lente Systeemintegratie heeft een duurzaamheidsslag doorgevoerd bij de verjonging van het wagenpark. Dankzij downsizing met 12 compacte Peugeot Partners is de CO2-voetprint flink verlaagd. “Isfordink Olst heeft gezorgd dat de beschikbare laadruimte optimaal wordt benut door een duurzame en lichtgewicht inrichting toe te passen”, vertelt Jos Lammersen, verantwoordelijk voor het wagenpark bij Van Lente Systeemintegratie.

Van Lente Systeemintegratie uit Deventer ontwerpt en de realiseert complexe automatiseringsoplossingen en elektrotechnische installaties. “Om ervoor te zorgen dat productiebedrijven slimmer, beter en storingsvrij kunnen produceren is duurzaamheid en efficiency erg belangrijk. Ons eigen wagenpark verduurzamen is dan een logische stap. Kortom: ‘practice what you preach’”, zegt Jos Lammersen.

“Met minder laadruimte toch een efficiënte inrichting ontwerpen én bijdragen aan duurzaamheid, dat was voor ons de uitdaging”, vertelt Patrick Isfordink, directeur van Isfordink Olst bedrijfswageninrichting. “Wij werken met het Duitse premiummerk Aluca, waarbij de kasten flexibel zijn in te delen. In samenspraak met Van Lente zijn we gekomen tot een passend ontwerp.”

CO2-reductie in praktijk
Omdat Aluca is gemaakt uit 100% aluminium wordt ook direct bijgedragen aan de duurzaamheid. Het lage gewicht heeft een positieve invloed op het brandstofverbruik en de levensduur van remmen en banden. De Aluca inrichting is dankzij de lange levensduur bovendien in meerdere auto’s toe te passen. Jos Lammersen: “Bij twee auto’s uit deze serie is een gebruikte kast over gebouwd. Een mooi voorbeeld van CO2-reductie in de praktijk.”

Samenwerking sinds jaren ‘90
Isfordink Olst bedrijfswageninrichting is sinds begin jaren ’90 de vaste partner voor inrichting van  de auto’s. Jos Lammersen legt uit waarom: “In Olst weten ze precies welke eisen we stellen en wat we willen. Dat werkt heel prettig. Ook bij het downsizingsproject hebben Patrick (Isfordink, red.) en zijn team hun meerwaarde opnieuw bewezen. Zowel bij het adviseren als de opbouw van de auto’s.”

Bij de vernieuwing van de nieuwe servicewagens door Isfordink Olst is nauw samengewerkt met Auto Palace Deventer. “We zijn blij dat we met het leveren van de Peugeot Partners hebben mogen bijdragen aan het verduurzamen van het wagenpark Van Lente Systeemintegratie”, vertelt Roel Egberts van Auto Palace Deventer. “Dit project is een mooi voorbeeld hoe de samenwerking tussen drie partijen kostenbewuste en duurzame mobiliteit mogelijk maakt.”

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.