+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Jan Bosch, uitvoerder dagelijks onderhoud deltaWonen

“Als er een keer iets is, kun je rekenen op Isfordink Olst”

24 september 2019 – Alweer acht jaar vertrouwt deltaWonen op de expertise van Isfordink Olst bedrijfswageninrichting voor het inrichten van hun servicewagens. De 19 bussen zijn een cruciaal gereedschap voor de Zwolse woningstichting bij het in topvorm houden van 15.000 woningen.

Waar de servicewagens van deltaWonen relatief weinig kilometers rijden, wordt de inrichting in de laadruimte des te intensiever belast. “De laden en kasten gaan dagelijks heel vaak open en dicht. De monteurs bezoeken per dag vele woningen om onderhoud te plegen en pakken dus vaak hun gereedschap en onderdelen”, vertelt Jan Bosch, uitvoerder dagelijks onderhoud bij deltaWonen en verantwoordelijk voor het wagenpark.

 

Controle en onderhoud

De Zwolse woningcoöperatie vertrouwt tijdens de dagelijkse praktijk op Isfordink Olst en de robuuste en lichtgewicht inrichtingen van Aluca. “Meerdere Aluca inrichtingen gaan al 12 jaar mee. Ondanks de pittige belasting blijft het gewoon functioneren. Mede omdat Isfordink de inrichtingen jaarlijks controleert en onderhoudt.”

De indeling van de servicewagens is ontwikkeld volgens de wensen van de onderhoudsmonteurs in samenspraak met Patrick Peters van Isfordink Olst. “Het ontwerp uit 2011 functioneert anno 2019 nog steeds uitstekend; ook omdat nieuwe vindingen en technieken doorlopend worden geïntegreerd”, benadrukt Jan Bosch. Recentelijk heeft deltaWonen nog twee nieuwe Peugeot Boxers L2H2 in gebruik genomen, waarbij Antony Hubach van Auto Palace Zwolle de aflevering coördineerde.

‘Prettig samenwerken’

“Voor onze onderhoudsmonteurs zijn twee zaken belangrijk: overzichtelijkheid en voldoende opbergruimte”, weet de uitvoerder dagelijks onderhoud van deltaWonen. “En dat heeft Patrick Peters heel goed begrepen. Het is prettig samenwerken met Isfordink. Het meeste contact gaat over nieuwe auto’s die eraan komen, maar als er een keer iets is, kun je rekenen op Isfordink. En dat vinden wij als deltaWonen zeer waardevol.”

 

 

 

 

 

 

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.