+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Jan Hendrik Boeve, dierenarts DGC de nieuwe Hanze

‘Alsof de Volvo met deze inrichting uit de fabriek is gerold’

21-09-2016 – Voor dierenarts landbouwhuisdieren Jan Hendrik Boeve van DGC de nieuwe HANZE uit Kampen hebben we een zeer speciale Volvo XC60 ingericht. Hij deelt hieronder zijn ervaringen:

“Op een gegeven moment vond ik het tijd voor een nieuwe praktijkwagen op basis van een personenauto. Bij een collega zag ik het systeem van Aluca en dat wilde ik ook. Aluca verwees mij door naar Isfordink Olst. De eerste samenwerking werd de inrichting van onze Mercedes Sprinter; en dat verliep uitstekend.

Ondertussen had ik me georiënteerd op mijn nieuwe praktijkwagen: het moest een Volvo XC60 worden. Maar was er wel voldoende ruimte voor een inrichting? Met die vraag ging ik naar Patrick Peters van Isfordink Olst. Samen zijn we het avontuur aangegaan, want nooit eerder werd zo’n Volvo omgebouwd voor een dierenarts.

Ik wist al precies wat ik wilde: het aantal laden, de indeling; ik had het thuis allemaal uitgedacht. Mijn uitgangspunt was het optimaal benutten van de ruimte en een professionele uitstraling. Samen zijn we aan het meten gegaan; met rolmaat en ook op de computer. De conclusie was dat mijn zelf samengestelde en ontworpen inrichting zou moeten passen. Nu kon ik naar Duitsland om een Volvo te zoeken.

Na het ombouwen naar grijs kenteken heb ik de auto naar Olst gebracht en zijn we weer een aantal uren om tafel gaan zitten. Bij het nameten in de auto bleek een aanpassing van het ontwerp nodig en daarin dacht Patrick uitstekend mee. Samen maakten we van een probleem een kans. De definitieve inrichting werd een mix van Aluca en maatwerk in hout.

De ombouw verliep soepel. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden en op de afgesproken dag stond de auto klaar. Al mijn wensen zijn doorgevoerd. Ik wilde absoluut nergens hout zien en dat heeft Isfordink prima opgepikt door het hout te bekleden met zwarte stof. Als je de inrichting ziet, dan is het alsof de Volvo met deze inrichting uit de fabriek in Zweden is gerold.

Ik ben nu een half jaar met mijn nieuwe praktijkwagen op pad en de inrichting is een feest om mee te werken. Ik heb alles bij me wat ik nodig heb, grijp nooit mis en kan snel en met plezier werken. Ook ’s nachts, wat regelmatig voorkomt als koeien of schapen moeten bevallen. In het donker is de LED verlichting echt super. D’r zit een bak licht in!

Samen met Patrick en de monteurs van Isfordink Olst hebben we veel tijd en energie geïnvesteerd in de inrichting. Het resultaat is er: ik heb de auto gekregen die ik wilde en werk iedere dag met plezier. Van collega’s en klanten regent het complimenten zodra ik de achterklep open. ‘Zo, dat ziet er strak uit’, ‘Jij hebt de boel goed voor elkaar’, ‘Wat een mooie apotheek’, dus met die professionele uitstraling zit het ook helemaal goed. Kortom, het is de investering dubbel en dwars waard.”

(portretfoto: Karla Kamphuis)

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.