+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Johan Groote Haar, Terlet Process Equipment & Systems

“Het totale traject van de aankoop tot aan de aflevering is zorgeloos verlopen.”

13-11-2015 – Manager After Sales Johan Groote Haar en de servicemonteurs van Terlet Process Equipment & Systems hebben tijdens een feestelijke aflevering bij Isfordink Olst vier compleet ingerichte Mercedes-Benz Vito servicewagens in gebruik genomen. “Het totale traject van de aankoop tot aan de aflevering is zorgeloos verlopen.”

Terlet is over de hele wereld gekend als specialist in de ontwikkeling en productie van geavanceerde machines voor de bereiding van levensmiddelen. Het bedrijf uit Zutphen heeft klanten over de hele wereld, uiteenlopend van multinationals tot lokale bedrijven. Een nog altijd groeiend klantenbestand heeft nu ondermeer geresulteerd in een uitbreiding van het wagenpark.

“Onze oude service auto’s waren aan vervanging toe. Door de toenemende werkzaamheden hebben we besloten om niet drie maar vier nieuwe servicewagens aan te schaffen”, vertelt Johan Groote Haar. Na een vergelijking met andere aanbieders heeft Terlet Process Equipment & Systems de keuze gemaakt voor het one stop shop concept van Isfordink Olst.

‘Een aanzienlijke besparing’

“Patrick Peters van Isfordink heeft samen met ons een ontwerp gemaakt op de computer, zodat we ons een praktijkvoorstelling konden maken”, vervolgt de Manager After Sales. “Van daaruit zijn we tot een definitieve inrichting gekomen, die binnen ons budget paste en waarmee onze techneuten prettig en efficiënt kunnen werken.”

De servicevoertuigen zijn in minder dan twee weken opgebouwd met als basis een 100% aluminium inrichting van Aluca. De aluminium inrichting heeft door het lage gewicht een positieve invloed op het totaalgewicht van de bestelwagen. En dat ziet de wagenparkbeheerder terug in een lager brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten. “Over 4 auto’s een aanzienlijke besparing.”

 

 

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.