+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

‘Gezamenlijke drive om continu te verbeteren’

In ruim 50 jaar is Griekspoor uitgegroeid tot een multifunctioneel familiebedrijf in civiele techniek. Directeur Frank Griekspoor vertelt over de oorsprong van de lijfspreuk ‘Topsport in civiele techniek’. Hij legt ook uit waarom ze bij Griekspoor graag zo’n 300 km rijden voor het inrichten van hun bedrijfswagens.   

Griekspoor senior begon in 1968 met het onderhoud van sloten in opdracht van het Waterschap Haarlemmer. Toen de gemeente Haarlemmermeer het beheer van de ophaalbruggen overnam van de provincie, werd Griekspoor senior gevraagd of hij het onderhoud op zich wilde nemen.

Zo groeiden de activiteiten in rap tempo. Frank Griekspoor: “Mijn vader ging iedere uitdaging aan. Hij deed niet aan het uitbesteden van diensten. In eigen beheer ben je zeker van kwaliteit, zei hij altijd.”

Deze instelling heeft de basis gelegd voor het multifunctionele familiebedrijf, dat nog altijd werkt aan bruggen, maar ook aan grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning.

Topsport in civiele techniek
“Voor alle activiteiten geldt dat we veel tijd, moeite en middelen investeren om beter te worden. Vandaar onze lijfspreuk: topsport in civiele techniek. We koppelen dit aan kwaliteit leveren tegen de juiste prijs”

Ook letterlijk draait veel bij de familie Griekspoor om topsport. De zoons van Ron Griekspoor, de broer en collega-directeur van Frank, zijn professioneel tennisser en Lars, de zoon van Frank, beoefent motorcross op WK-niveau.

“Vanuit de motorcross is ook het contact ontstaan. Ik kwam Patrick (Isfordink, red.) nog wel eens tegen tijdens een wedstrijd. Toen we het tijd vonden om de inrichting van onze bedrijfswagens naar een hoger niveau te brengen, heb ik een belletje gedaan naar Olst.”

Zelf opgewekte stroom
Inmiddels verzorgt Isfordink Olst bedrijfswageninrichting de inrichting van het wagenpark. “De stalen inrichting van onze vorige aanbieder is ingeruild voor lichtgewicht aluminium inrichting. Ook heeft Isfordink ons geïntroduceerd met zonnepanelen op het dak. Het accu-gereedschap wordt nu met zelf opgewekte stroom geladen in de auto zelf.”

De basis voor de succesvolle samenwerking is gebaseerd op gedeelde waarden en menselijk contact. “Een goed gevoel bij een samenwerking is belangrijk voor mij, daarin ben ik tamelijk ouderwets. Als het contact goed is en je verstaat elkaar, dan kun je samen succesvol innoveren. Dit geldt absoluut voor samenwerking tussen Isfordink en Griekspoor.”

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.