+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Niels van Schooten, mobility manager Royal Reesink

Royal Reesink benoemt Isfordink Olst tot preferred supplier

07-11-2017 – Royal Reesink en Isfordink Olst zijn onlangs een samenwerkingsverband gestart voor de inrichting van het bedrijfswagenpark. “Bij de standaardisatie binnen onze 18 bedrijfsunits is Isfordink Olst zeer belangrijk geweest. Nu kan een groot deel van de auto’s op dezelfde manier worden ingericht”, vertelt Niels van Schooten, mobility manager van Royal Reesink.

Tot voor kort was binnen de 18 bedrijven van de Royal Reesink groep sprake van een sterke versnippering op het gebied van bedrijfswageninrichtingen. “Na een geslaagde samenwerking binnen één business unit, hebben we met Patrick Peters (verkoopadviseur Isfordink Olst, red.) voor alle bedrijven de wensen en behoeften vertaald naar een aantal inrichtingsvarianten. Dankzij de standaardisatie en gewichtsbesparing is de total cost of ownership van de voertuigen substantieel gedaald.”

‘Weten precies waar we aan toe zijn’
De gewichtsbesparing is behaald omdat alle auto’s van de Royal Reesink groep worden voorzien van een 100% aluminium inrichting van Aluca. De mobility manager: “Het lagere totaalgewicht zorgt voor lagere onderhoudskosten omdat de techniek minder wordt belast. Een ander groot voordeel is de lange levensduur: Aluca heeft 8 jaar garantie en gaat meerdere auto’s mee. Door de inrichting over te bouwen wordt de investering verdeeld over meerdere auto’s. In combinatie met de terugkoopgarantie voor de gebruikte inrichtingen weten we als Royal Reesink precies waar we aan toe zijn.”

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
Bij de opbouw van de bedrijfswagens coördineert Isfordink Olst de samenwerking met de leverende dealer Autohaas Volkswagen of Wensink Mercedes-Benz. Niels van Schooten: “Dankzij de duidelijke afspraken heb ik geen omkijken naar het proces. De dealer verzorgt de bestickering, Isfordink bouwt daarnaast het track en trace systeem in en levert de auto’s startklaar op. Je kunt rekenen op Isfordink Olst; een no-nonsense organisatie waar ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.”

Gecertificeerde kranen op maat
Binnen het standaard concept is ook ruimte voor specifieke maatwerk wensen. Een goed voorbeeld zijn de speciaal ontwikkelde en gecertificeerde kranen om de zware gereedschapskarren in de laadruimte te tillen, zoals gebruikt door de servicemonteurs van MotracLinde, onderdeel van Royal Reesink. “Onze servicemonteurs hoeven dankzij deze vinding niet meer met een loopplank in de weer. Dit is typisch Isfordink: ze hebben oog voor de details én houden rekening met de total cost of ownership”, vertelt Gijs Druijff, hoofd bedrijfsbureau van MotracLinde.

Trots op one stop shop
Isfordink Olst is trots dat een aansprekende onderneming als Royal Reesink kiest voor het familiebedrijf. “Het partnerschap met Royal Reesink is een bevestiging dat onze manier van werken – het bieden van een totaaloplossing – aansluit bij de wensen van ondernemingen en ondernemers“, besluit Patrick Peters, verkoopadviseur van Isfordink Olst.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.