+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Royal Reesink en Isfordink Olst blijven samen verbeteren

Met 40 bedrijven telt het wagenpark van Royal Reesink zo’n 300 bedrijfswagens. Samen met Isfordink Olst wordt al jaren serieus werk gemaakt van het professionaliseren van de bedrijfswageninrichting. 

“Efficiënt en veilig werken, duurzaamheid en verantwoord investeren zijn de belangrijkste pijlers”, vertelt Niels van Schooten, Mobility Manager van Royal Reesink. “Op deze punten hebben we afgelopen jaren serieuze stappen gezet. Zeker ook dankzij het team van Isfordink.”

Samen is een verregaande standaardisatie van de bedrijfswageninrichting bereikt. Binnen de diverse bedrijven, maar ook wat het betreft het complete wagenpark. “Door bedrijfsbreed over te stappen naar aluminium bedrijfswageninrichting is een aanzienlijke gewichtsbesparing bereikt”, vertelt Patrick Peters van Isfordink Olst. 

“Ook is de levensduur van de inrichting gegarandeerd, waardoor een duurzaam concept is ontstaan. Vaste afspraken over het inruilen van de gebruikte inrichting bij vervanging zorgt dat Royal Reesink bovendien helder zicht heeft op de kosten.”

Isfordink Olst speelt ook een belangrijke coördinerende rol bij het vernieuwen van het bedrijfswagenpark. Dit omvat onder meer de planning en de communicatie met de leverende dealer, de berijder van de auto en de leasemaatschappij. 

De samenwerking is bovendien zo ingericht dat Isfordink Olst alle nieuwe servicewagens turn key aflevert. Jaarlijks al snel zo’n 60 voertuigen. Door deze aanpak wordt de stilstand van de servicemonteurs bij een voertuigwissel tot een minimum beperkt. 

Niels van Schooten: “In Olst weten ze waar ze mee bezig zijn. Dat werkt heel prettig voor mij. Ik kan het operationele gedeelte met een gerust hart uit handen geven.”

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.