+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Simon van de Kamp, directeur Air Install Group

De langlopende samenwerking met de Air Install Group* heeft een nieuw hoofdstuk gekregen met de inrichting van 5 Mercedes-Benz servicewagens. In samenwerking met de berijders zijn drie verschillende inrichtingen ontwikkeld waarbij een laag totaalgewicht en maximale functionaliteit centraal hebben gestaan.

Al meerdere decennia is Isfordink Olst de inrichtingspartner voor de specialist in klimaatbeheersing met vestigingen in Deventer, Soest en Eindhoven. “Natuurlijk kijken we altijd kritisch naar de prijs”, zegt Simon van de Kamp directeur van de Air Install Group. “Daarnaast onderscheidt Isfordink Olst zich in het prettige directe contact en het meedenken met onze wensen.”

De vernieuwing van het wagenpark vormde dan ook het startpunt voor het ontwerpen van nieuwe inrichtingen, geheel afgestemd op de specifieke behoeftes en de verschillende werkzaamheden. “We zijn met de berijders achter ons 3D tekenprogramma gaan zitten om de ideale inrichting te ontwerpen”, vertelt Patrick Peters van Isfordink Olst.

Met behulp van 3D tegenprogramma
“Door de 3D weergave – waarbij je de inrichting van alle kanten kunt bekijken en zelfs de laden kunt openen – krijg je meteen gevoel bij de afmetingen en de uitvoering. Zo zijn we met de mensen van de Air Install Group tot drie verschillende inrichtingen gekomen.”

In overeenstemming met de wensen van de Air Install Group (een bundeling van Brink en Devoko) is bij alle varianten gekozen voor het lichtgewicht inrichtingensysteem van Aluca. Het dankt het lage eigen gewicht aan de constructie uit aluminium en kent een garantie van 8 jaar.

Lange garantietermijn
“Gewicht is absoluut een issue voor ons, want onze monteurs zijn met veel materialen, gereedschappen en apparatuur onderweg. Een lichte inrichting betekent dat meer effectief laadvermogen beschikbaar blijft”, benadrukt Simon van de Kamp.“Ook de duurzaamheid van de inrichting is belangrijk voor ons. De lange garantietermijn en levensduur betekent dat deze inrichtingen kunnen worden overgebouwd en dus meerdere voertuigen dienst kunnen doen.”

Bij het inrichten van 5 Mercedes-Benz bedrijfswagens (4 x Mercedes-Benz Vito, 1 x Mercedes-Benz Citan) voor de Air Install Group is nauw samengewerkt met Wensink Automotive en in het bijzonder met Fleet accountmanager Bastiaan Vink.

*Brink Climate Systems is het moederbedrijf van Air Install Group BV. Air Install Group BV omvat de bedrijven Air Install BV (installateur) en ComfortExpert BV (Service) en is ontstaan uit Deveko, Golu en Kempair.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.