+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Wim Diersen, directeur Bribus Keukens

‘Het one stop shop concept is een verademing’

30-10-2016 – “Na het bestellen van de auto’s en de opdracht aan Isfordink is het als vanzelf gegaan. Op de afgesproken dag stonden 14 nieuwe servicewagens klaar voor onze monteurs. Ik heb het one stop shop concept van Isfordink ervaren als een verademing. Zo kan ik als directeur met de core business bezig zijn.

Importeur Pon heeft onze 14 Volkswagen Transporters rechtstreeks afgeleverd bij Isfordink. In Olst zijn de kale bestelauto’s omgebouwd tot kant-en-klare servicewagens waarmee onze keukenmonteurs direct op pad kunnen. En dat is in razend tempo gegaan, waarbij het samenspel tussen de VW-dealer DAGO en Isfordink perfect is verlopen.

Onze monteurs plaatsen Bribus keukens door het hele land. En dat dag in dag uit. Het vergt veel van de inrichting. Daarom hebben we net als bij de vorige auto’s gekozen voor kwaliteit, na een minder geslaagd experiment met hout in het verleden. En dat heeft zich bewezen in de praktijk: ondanks de zware belasting hebben we in 4,5 jaar geen problemen gehad.

Je ziet het ook aan de montage en afwerking: nauwkeurig en robuust. De kwaliteit van Isfordink is zo goed dat het pakket over vier jaar zo weer mee kan naar de volgende lichting servicewagens.

‘Ik kan iedere ondernemer aanraden om het wagenpark te laten inrichten in Olst’

Isfordink heeft ook geholpen bij het standaardiseren van de inrichting. Je wilt geen wildgroei in je wagenpark. Dit hebben ze in Olst heel goed begrepen. Ze zijn om tafel gegaan met twee van onze monteurs. Het resultaat is een inrichting waarmee iedereen uit de voeten kan. Iedere monteur kan bovendien zo met een andere bus op pad. Die uniformiteit houdt ons heel flexibel.

De monteurs zijn heel tevreden over het onderladensysteem. De lange laden openen naar buiten toe, waardoor de monteur niet zo vaak in de bus hoeft te kruipen. Ook als de vlakke laadvloer vol staat met keukendelen en keukenapparatuur kunnen ze altijd bij hun gereedschappen en de materialen.

De inrichting is lichter dan de oude installatie van hout en dat is voor ons een belangrijk voordeel. We willen geen overbeladen bus. Dan komt de verkeersveiligheid en de veiligheid van onze mensen in het geding. Overgewicht zorgt bovendien voor een hoger brandstofverbruik en belast remmen en onderstel onnodig.

De samenwerking met Isfordink Olst is opnieuw perfect verlopen. Ik kan iedere ondernemer aanraden om het wagenpark te laten inrichten in Olst. Ze weten precies wat werkt in de praktijk en nemen je alle rompslomp uit handen.”

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.