+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Veiligheid & hygiene

Schoon en veilig werken is belangrijker dan ooit. Wij leveren alle relevante producten op het gebied van veiligheid en hygiëne voor montage in uw bedrijfswagen. Ons assortiment omvat onder meer EHBO koffers, oogdouches,  watertanks, apparatuur voor handreiniging en –droging en ook brandblussers en blusdekens.

Jerrycan 2
Papierdispencer 2

Jerrycan met houder

Altijd water bij de hand in uw bedrijfswagen met deze jerrycan en houder.

De jerrycan van 10 liter is voorzien van een aftapkraan en een zwarte rubberen band voor fixatie tijdens het rijden. Zo wordt werken ook schoon werken.

Papierdispencer

Even een onderdeel schoonmaken of na een klus de handen wassen en afdrogen. Met deze papierdispenser in de laadruimte van uw bedrijfswagen bent u zelfvoorzienend.

In combinatie met een jerrycan plus houder en zeepdispenser kunt u de handen wassen en schoon weer op weg naar de volgende klant.

Zeepdispencer klein
Oogdouche klein

Zeepdispencer

Schoon werken maakt het verschil. Deze zeepdispencer is compact en hygiënisch.

In combinatie met een jerrycan en houder kunt u na een klus de handen wassen en schoon weer op pad in uw bedrijfswagen op weg naar de volgende klant.

Oogspoeling

Veiligheid voor alles. Een oogspoeler is een nuttige toevoeging aan de verband- en veiligheidskit in uw bedrijfswagen. Zeker als wordt gewerkt met gevaarlijke stoffen.

Brandblusser klein
Verbanddoos klein

Brandblusser

Een ongelukje is zo gebeurd! Dus een geruststellende gedachte om een goede brandblusser in de buurt te hebben! 

Onze poederblusser heeft een groot blussend vermogen, een moderne efficiënte vormgeving en is door een minimum aan onderdelen zeer bedrijfszeker en snel inzetbaar.
Onze poederblusser heeft een afsluitbaar knijpventiel, waardoor de blusstraal kan worden onderbroken en er uiterst efficiënt met de blusstof kan worden gewerkt.
Deze poederblussers worden speciaal aanbevolen wanneer er een groot blusvermogen nodig is en, vanwege de hoge vorstbestendigheid, voor toepassingen in de buitenlucht.
Temperatuurbereik: -30 tot +60.

Verbanddoos / EHBO box

Met de goed gevulde EHBO-boxen van Isfordink Olst bent uw altijd in staat om eventuele calamiteiten onderweg het hoofd te bieden.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.