+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Vloer- en wandbescherming

Isfordink Olst produceert, levert en monteert alle artikelen om uw bedrijfswagen van binnen te beschermen tegen ongewenste beschadigingen. Vloer- en wandbescherming zorgt er bovendien voor dat uw medewerkers veilig kunnen werken.

Vloerbekleding

Voor vloerbekleding gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit, zodat de laadvloer optimaal bestand is tegen langdurig en intensief gebruik in de dagelijkse praktijk. Door de antislip eigenschappen zorgt het een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van uzelf en/of uw medewerkers. Alle vloeren kunnen rondom vochtdicht worden afgekit met hoogwaardige industriële kit.

Wandbekleding

Naar uw wens wordt als wandbekleding betonplex/trimaform of aluminium toegepast om de carrosserie te beschermen en de laadruimte te isoleren. Vloer- en wandbescherming kunnen wij desgewenst als inbouwpakket leveren. Kant-en-klaar per merk en type, inclusief de benodigde montagematerialen.

Bekijk hieronder de vele mogelijkheden in vloer- en wandbescherming of neem direct contact op met één van onze adviseurs. Wij maken graag een ontwerp op maat voor uw bedrijfswagen(park)!

Zijwandbekleding

Vloerbekleding

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.