+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Whelen signaleringsverlichting

 

Whelen is het premium merk op het gebied van optische signalering, werkverlichting en interieurverlichting voor voertuigen in de professionele markt. De nieuwste LED technologie verzekeren u van een maximale lichtopbrengst en optimale veiligheid voor de gebruiker.

Voor vrijwel alle gangbare bedrijfswagens zijn direct monteerbare signalerings-, werk- en interieurverlichtingsoplossingen verkrijgbaar. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk. De producten van Whelen voldoen aan de ECE R65 regelgeving.

Bekijk hieronder de vele mogelijkheden en voordelen van Whelen signalering & verlichting of neem direct contact op met één van onze adviseurs. Wij maken graag een ontwerp op maat voor uw bedrijfswagen(park)!

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.