+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Zeliox. The Next Mobile Power Supply

230 Volt nodig en geen outlet in de buurt? Geen probleem!

De producten van het Nederlandse Zeliox bieden een mobiele all-in-one stroomoplossing. Deze dienen zowel als accu en als omvormer in één. Zodoende is er altijd 12 en 230 volt stroom binnen handbereik. Door het uitgebreide assortiment is er een plug-and-play oplossing voor elke gebruikerssituatie.

zeliox-logo-zwart-v1

ACCU ÉN OMVORMER

Een Zeliox is zowel een accu als ook een omvormer. Hierdoor beschik je altijd over een stopcontact met 230 volt en een 12 volt aansluiting.

Door het slimme ontwerp is het aansluiten van deze all-in-one oplossing een fluitje van een cent. Het opladen gaat heel eenvoudig via de dynamo van het voertuig, door walstroom of via zonnepanelen op het dak van de bedrijfswagen. Door gebruik te maken van lithium cellen is de accu 75% lichter, gaat deze 10 keer langer mee en laadt ‘ie 2 keer sneller op dan traditionele loodbatterijen. Daarnaast is de accu in tegenstelling tot een aggregaat stil in gebruik, wel zo fijn.

ZELIOX OP MAAT

De Zeliox is verkrijgbaar in verschillende uitgangs- vermogens (van 1600 W tot 3500 W continu) en verschillende accupakketten (van 1,3 kWh tot 5,2 kWh).

Zo is er voor bijna elke vraag een oplossing, of het nou gaat om het opladen van een laptop of voor de stroomvoorziening van een mobiel lasapparaat. Het display geeft alle benodigde informatie, zoals de accucapaciteit, het stroomverbruik, laadinformatie en accutemperatuur. Daarnaast zorgt een gebruiksvriendelijke app ervoor dat alle benodigde informatie overal te zien is. 

Zeliox Compact met logo
Zeliox Custom met logo
Zeliox Plus met logo

ZELIOX. IN DE PRAKTIJK

Aluca photo

ZELIOX. WERKT VOOR JOU

+ Altijd 12V en 230V beschikbaar

+ Licht en compact

+ Breed toepasbaar

+ Betrouwbaar en stil

+ Voor bedrijfswagen, caravan of op locatie

+ Bijladen via dynamo, walstroom of zonnepanelen

+ Ontworpen in Nederland

ZELIOX ECO

Zeliox ECO I - 1Meer info

ZELIOX CUSTOM

Zeliox Custom HDMeer info

ZELIOX PLUS

Zeliox Plus HDMeer info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZELIOX. DE GROENE OPLOSSING

We leven in een kwetsbare wereld, waar op alle vlakken naar groene oplossingen wordt gezocht. Vanuit die zoektocht en gedachte is Zeliox ontstaan.

Het doel was om een mobiele stroomomvormer te ontwikkelen waarbij je onderweg altijd verzekerd bent van stroom. Inmiddels is Zeliox dé partner voor bedrijven die werken op locatie, maar die daar waar mogelijk mee willen gaan in de energietransitie: het overgaan van vervuilende apparaten zoals aggregaten, naar duurzame, slimme en accu gebaseerde mobiele stroomtoepassingen

Circulaire economie

De Zeliox is zo gebouwd dat individuele onderdelen als puzzelstukjes in elkaar gezet kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk aan het eind van de levenscyclus de Zeliox te kunnen ontmantelen, als het ware “cradle to cradle”. Deze duurzame manier van ontwerpen zorgt ervoor dat hergebruik van de onderdelen mogelijk is.

MEER WETEN OVER DE ZELIOX?

Neem contact met ons op via info@isfordink.nl, 0570-561500 of vul onderstaand contactformulier in.

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.