+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

ZELIOX. THE NEXT MOBILE POWER SUPPLY

De Zeliox is een mobiele stroomvoorziening voor iedereen. Deze kan worden ingebouwd in een (bedrijfs-)wagen en wordt opgeladen door de stroomvoorziening aan boord van het voertuig.

Zo is elektriciteit overal beschikbaar. Groot voordeel is dat het een all-in one systeem is daardoor een zeer korte inbouw tijd.

zeliox-logo-zwart-v1

ACCU ÉN OMVORMER

Een Zeliox is zowel een accu als ook een omvormer. Hierdoor beschik je altijd over een stopcontact met 230 volt en een 12 volt aansluiting.

Door het slimme ontwerp is het aansluiten van deze all-in one oplossing een fluitje van een cent. Het opladen gaat heel  eenvoudig via dynamo voertuig walstroom of via zonnepanelen.

ZELIOX OP MAAT VOOR JOUW WERK

De Zeliox is verkrijgbaar in verschillende uitgangs- vermogens (van 1600W tot 3500W) en verschillende accupakketten (van 1,2kWh tot 3,6kWh).

De aangesloten apparatuur varieert per gebruiker, dit kan van een weinig verbruikende laptop tot een zwaar lasapparaat gaan. Neem contact met ons op voor specifieke oplossingen en advies.

Zeliox Compact met logo
Zeliox Custom met logo
Zeliox Plus met logo

ZELIOX. IN DE PRAKTIJK

Zeliox Custom - Voorbeeld 22

ZELIOX. WERKT VOOR JOU

+ Altijd stroom beschikbaar

+ Compact

+ Breed toepasbaar

+ Betrouwbaar

+ Voor bedrijfswagen, caravan of op locatie

+ Makkelijk op te laden: via dynamo, -netvoeding of zonnepanelen

+ Gemaakt in Nederland

ZELIOX COMPACT

Zeliox Compact HDMeer info

ZELIOX CUSTOM

Zeliox Custom HDMeer info

ZELIOX PLUS

Zeliox Plus HDMeer info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZELIOX. DE GROENE OPLOSSING

We leven in een kwetsbare wereld, waar op alle vlakken naar groene oplossingen wordt gezocht. Vanuit die zoektocht en gedachte is Zeliox ontstaan.

Het doel was om een mobiele stroomomvormer te ontwikkelen waarbij je onderweg altijd verzekerd bent van stroom. Inmiddels zijn wij dé partner voor bedrijven die werken op locatie, maar die daar waar mogelijk mee willen gaan in de energietransitie: het overgaan van vervuilende apparaten zoals aggregaten, naar duurzame, slimme en accu gebaseerde mobiele stroomtoepassingen

Circulaire economie

De Zeliox is zo gebouwd dat individuele onderdelen als puzzelstukjes in elkaar gezet kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk aan het eind van de levenscyclus de Zeliox te kunnen ontmantelen, als het ware “cradle to cradle”. Deze duurzame manier van ontwerpen zorgt ervoor dat hergebruik van de onderdelen mogelijk is.

MEER WETEN OVER DE ZELIOX?

Neem contact met ons op via info@isfordink.nl, 0570-561500 of vul onderstaand contactformulier in.

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.